Development

HK-Entreprise A/S udfører total-, hoved- og fagentrepriser

Gennem de seneste år har vi haft øget fokus på erhvervsbyggerier og udviklingsprojekter, og har blandt andet stået for totalentrepriser af flere  erhvervsejendomme i Nordsjælland.

Vores succes med disse projekter har givet os blod på tanden, og i dag fylder development delen meget. Vi sætter en ære i at styre hele processen fra A-Z, lige fra planlægning af opgavens omfang og udformning til selve byggeriets udførelse. Vores erfaring med denne type opgave betyder, at du som kunde kan føle dig tryg ved, at vi altid afleverer byggeriet indenfor den aftalte tidsplan og til den aftalte pris.

Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Årstiderne Arkitekter og Henning Larsens Tegnestu. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde, uanset hvor i processen vi kan byde ind.

Nybyg

Dronningmølle

Hulerødvej 14 -20, bliver et eksklusivt sommerhusområde op ad Dronningmølle å, i hjertet af Dronningmølle, med ca. 100 m ud til vandet. Projektet kommer til

LÆS MERE »
Nybyg

Nyopført luksus-sommerhus i Hornbæk

Specialopgave, nyopførsel af lækkert sommerhus i Hornbæk. Fundament Facader  Tagarbejde Vinduesopsætning Nye gulve Nyt køkken og bad Akustikløsning i lofter Specialfremstillede skydedøre Terrasser Garage

LÆS MERE »