Erhverv

Kompromisløs kvalitet og alt under ét tag

HK-Entreprise A/S udfører total-, hoved- og fagentrepriser. Vi er specialister i erhvervsentrepriser og har gennem den seneste tid rettet vores fokus og ressourcer ind på dette område, for at bibeholde den høje kvalitet i vores arbejde, som vi er stolte af at have ry for. 

Det har givet os en naturlig vækst, hvor vi i høj grad har udviklet virksomheden på baggrund af anbefalinger fra tidligere kunder. De har omfattet både offentlige og private virksomheder, ejendomme, skoler, boliger, sportshaller, klubhuse og ældrecentre.

Vores forretningsprincip
HK Entreprise A/S kan tage sig af hele processen. Fra planlægning af opgavens omfang og udformning til selve byggeriets udførelse, for til slut at aflevere byggeriet indenfor den aftalte tidsplan og til den aftalte pris.

Vi samarbejder med bl.a. Årstiderne Arkitekter og Henning Larsens Tegnestue.

Et udsnit af de kunder vi har løst opgaver for:
Travbanen, Galopbanen, Gentofte kommune, Lyngby-Tårbæk kommune, Hørsholm Kommune, Hillerød Sygehus, Frederikssund Sygehus, Ejendomsselskaber som Datea, Nires og Deas, Hovedbiblioteket i Hellerup, Fredede ejendomme som Arne Jacobsens Kajakklub, Forsikringsselskaber bl.a. Tryg og Alm Brand, Top Danmark, Expirience, Promana og mange flere.

XX_HillerodSygehus
Renovering

Totalrenovering

Totalrenoveringer af ældre vinduer og døre, Hillerød Sygehus, samt renovering af nye operationsstuer, opholdsrum og venteværelser.

LÆS MERE »
RenoveringBrand_XX
Renovering

Totalrenovering

Totalrenovering af nedbrændt ejendom på Christianshavn med skyldig hensyns tagen til ejendommes alder. Vi har stået for: Opbygning efter brandskade i 100% fredet ejendom Løbende

LÆS MERE »