Sådan behandler vi dine persondata
– oplysningspligt til privatkunder, erhvervskunder og enkeltmands-virksomheder ved EU’s nye Persondataforordning af 25. maj 2018.

Den 25. maj 2018 træder EU’s persondataforordning i kraft og i den forbindelse er HK Entreprise A/S forpligtiget til at oplyse hvilke persondataoplysninger vi gemmer om vores kunder og hvad vi bruger dem til.
Som udgangspunkt gemmer HK Entreprise A/S kun almindelige persondata som vi har brug for i forhold til at oprette dig som kunde og administrere kundeforholdet. Når du bliver oprettet som kunde hos HK Entreprise A/S, behandler HK Entreprise A/S som dataansvarlig dine oplysninger iht. EU’s persondataforordning

Data der indsamles for privatkunder:
– Navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse

Data der indsamles for erhvervskunder og enkeltmandsvirksomheder:
– Firmanavn, Adresse, Telefonnr., e-mailadresse
– Navn på kontaktperson
– CVR-nummer

Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part, men kan dog også tilgås af vores underleverandører. Data vil ikke blive brugt til markedsføring, men anvendes udelukkende så vi kan yde den bedst mulige service over for dig som privatperson eller virksomhed.

Indsigtsret 
Som kunde har du ret til indsigt i hvilke data HK Entreprise A/S gemmer om dig og hvad vi bruger dem til. Henvendelse om indsigt skal ske til: HK Entreprise A/S, Donsevej 4, 2970 Hørsholm eller på mail til: info@hk-entreprise.dk

Sletning af data 
Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet efter 5 år fra udgangen af det regnskabsår, hvor kundeforholdet ophører.

Godkendelse af håndtering af data 
Ved fortsat at være kunde eller oprette sig som kunde hos HK Entreprise A/S, godkender du/I vilkårene for håndtering af data.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning på www.datatilsynet.dk.

Med venlig hilsen
HK Entreprise A/S