Alle taler om kvalitet. Vi gør noget ved det.

Du kan måle en entreprenørvirksomheds succes på mange måder: projekt m2, omsætning, størrelse etc. Vi måler vores på evnen til at realisere vores kunders drømme. Kundetilfredsheden omfatter samtlige parametre fra kvalitet og proces til tid og pris – og det er dén, der danner baggrund vores gode nøgletal.
Samtidig ønsker vi at udbygge troværdigheden og gennemsigtigheden i byggeriet ved at integrere nye teknologier og processer i arbejdet. Innovationen genererer desuden ekstra dynamik i projekterne til gavn for såvel rådgiver som bygherre.
Med fokus på disse mål har vi opbygget stærke samarbejder og kunderelationer siden Hjalte Kjems startede tømrer/snedkerfirmaet HK-Byg i 1998. I 2005 blev firmaet omorganiseret til entreprenørfirmaet HK Entreprise ApS, der i 2008 fik status som aktieselskab.

Kvalitetsmærker
Virksomheden er medlem af Byggeriets Arbejdsgivere, Gentofte Håndværkerforening og Byg Garanti, ligesom vi er AAA-rated hos Soliditet A/S.