Vi holder tidsplanen og er til at stole på

HK-Entreprise A/S udfører total-, hoved- og fagentrepriser. Men det er kun de tørre fakta. For bag vores arbejdsområder og opgavetyper som nybygning, renovering, tilbygning og ombygning ligger en stor kærlighed til det gode håndværk og en udpræget omhu for detaljen.

Selv om kunderne spænder vidt, så behandler vi dem ens. Vi løser alle opgaver med det udgangspunkt, at kunden skal have en god oplevelse.

Vores forretningsprincip
HK Entreprise A/S kan tage sig af hele processen. Fra planlægning af opgavens omfang og udformning til selve byggeriets udførelse, for til slut at aflevere byggeriet indenfor den aftalte tidsplan og til den aftalte pris.

Håndværkerfradrag
Håndværkerfradraget er en økonomisk støtteordning til private boligejere, der fx renoverer eller bygger til. Ordningen giver op til 15.000 kr. i fradrag pr. person over 18 år. Ordningen vil efter 2015 gradvist blive ændret i en mere grøn retning. Det forventes ligeledes, at fradraget øges fra 15.000 kr. til 18.000 kr. pr voksen i husstanden. Fradraget kan bl.a. benyttes til arbejde på boligens ydre og indre rammer. Der er en lang række reparationer, renovering, installationer eller fornyelser, der er dækket af håndværkerfradraget.

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller se mere på Dansk Byggeri’s hjemmeside, hvor du han få råd og vejledning.