Specialopgaver

Vi løser dine specialopgaver med et smil

Hos HK-Entreprise A/S er vi især gode til det, som er svært for andre. Vi elsker nye udfordringer, og vi har gennem de seneste år specialiseret os mere og mere i at løse komplekse fremfor mere rutineprægede renoveringsopgaver. Med komplekse opgaver mener vi eksempelvis totalrenovering af villa, opførelse af sommerhus eller andre omfattende projekter, hvor der virkelig kræses for detaljen. Det er en af vores spidskompetencer og uanset om opgaven har karakter af nybygnig, renovering, tilbygning eller ombygning, ligger der en stor kærlighed til det gode håndværk bag vores arbejde.

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail info@hk-entreprise.dk eller telefon 70 20 99 92 og præsentere dit forestående projekt for os. Såfremt det ikke har karakter af specialopgave, henviser vi til en af vores samarbejdspartnere, som vi kan stå 100% inde for. 

Håndværkerfradrag
Håndværkerfradraget er en økonomisk støtteordning til private boligejere, der fx renoverer eller bygger til. Ordningen giver op til 15.000 kr. i fradrag pr. person over 18 år. Ordningen vil efter 2015 gradvist blive ændret i en mere grøn retning. Det forventes ligeledes, at fradraget øges fra 15.000 kr. til 18.000 kr. pr voksen i husstanden. Fradraget kan bl.a. benyttes til arbejde på boligens ydre og indre rammer. Der er en lang række reparationer, renovering, installationer eller fornyelser, der er dækket af håndværkerfradraget.

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller se mere på Dansk Byggeri’s hjemmeside, hvor du han få råd og vejledning.

Renovering

Kontorlokaler

Aflevering af 2500 kvm. kontorer til Alm. Brand Forsikring. Nye akustiklofter Nye køkkener Nye gulve Ny belysning Ny ventilation Nye glasvægge Nye vægge

LÆS MERE »