Kompromisløs kvalitet og alt under ét tage

HK-Entreprise A/S udfører total-, hoved- og fagentrepriser. Men det er kun de tørre fakta. For bag vores arbejdsområder og opgavetyper som nybygning, renovering, tilbygning og ombygning ligger en stor kærlighed til det gode håndværk og en udpræget omhu for detaljen.

Det har givet os en naturlig vækst, hvor vi i høj grad har udviklet virksomheden på baggrund af anbefalinger fra tidligere kunder. De har omfattet både offentlige og private virksomheder, ejendomme, skoler, boliger, sportshaller, klubhuse og ældrecentre.

Vores forretningsprincip
HK Entreprise A/S kan tage sig af hele processen. Fra planlægning af opgavens omfang og udformning til selve byggeriets udførelse, for til slut at aflevere byggeriet indenfor den aftalte tidsplan og til den aftalte pris.

Vi samarbejder med bl.a. Årstiderne Arkitekter og Henning Larsens Tegnestue.

Et udsnit af de kunder vi har løst opgaver for:
Travbanen, Galopbanen, Gentofte kommune, Lyngby-Tårbæk kommune, Hørsholm Kommune, Hillerød Sygehus, Frederikssund Sygehus, Ejendomsselskaber som Datea, Nires og Deas, Hovedbiblioteket i Hellerup, Fredede ejendomme som Arne Jacobsens Kajakklub, Forsikringsselskaber bl.a. Tryg og Alm Brand, Top Danmark, Expirience, Promana og mange flere.